Kawalan Anai-anai | Sistem Pengumpanan Ridpest.

Satu cara revolusi dan terbukti untuk melindungi harta anda!

Anai- anai telah mengancam kediaman anda sejak bertahun-tahun lamanya dan kini, Sistem Pengumpanan Anai-anai telah wujud untuk mengancam keseluruhan koloni mereka. Penghapusan koloni merupakan salah satu cara baru untuk mengatasi masalah anai-anai.

Hanya Sistem Pengumpanan Anai-Anai yang boleh menandingi.

Sistem Pengumpanan Anai-anai merupakan pendekatan yang terbaik untuk melindungi struktur daripada anai-anai subterranean kerana ia akan menghapuskan keseluruhan koloni tanpa merosakkan harta benda pemilik.

Sistem Pengumpanan Anai-Anai terbukti bagi kawalan jangka panjang mengelakkan kerosakan anai-anai.

Cara ia berfungsi ( 6 langkah untuk membunuh keseluruhan koloni.)

    • Beri makan umpan anai-anai kepada anai-anai.
    • Anai-anai yang telah memakan umpan tersebut akan bawa ia balik untuk diberi kepada keseluruhan koloni yang lain termasuk permaisurinya.
    • Umpan ini mengandungi bahan aktif yang bertindak sebagai pengawal pertumbuhan serangga (Insect Growth Regulator, IGR). Bahan aktif ini akan menghalang anai-anai daripada menyalin kulit luarnya apabila mereka membesar.
    • Kebanyakkan anai-anai di dalam koloni tersebut akan mula mati disebabkan kegagalan mereka untuk menyalin kulit luarnya dan keadaan sarang yang penuh dengan anai-anai yang telah mati menyebabkan ia tidak sesuai untuk didiami.
    • Permaisuri anai-anai akan mati apabila tiada lagi anai-anai lain yang memberinya makan. Apabila permaisurinya mati, maka keseluruhan koloni juga akan terhapus.

Hanya Sistem Pengumpanan Anai-anai Ridpest sahaja yang wujud dengan jaminan 200% pemulangan semula wang anda. Sila baca disini bagi maklumat lanjut.

ridpest_layout_conceptz  200