Saranan jualan yang unik

Ridpest Bebas Risiko Jaminan Pulangan Wang (Free-risk Money Back Guarantee Ridpest) disediakan bagi memastikan setiap pelanggan sama ada besar atau kecil, lama atau baru menerima tahap perkhidmatan pelanggan yang unik dan boleh memberi impak ‘Wow’ kepada setiap pelanggan dan perkhidmatan ini tidak akan temui di tempat lain.

 

Bagi Sistem Pengumpanan Anai-anai,

Ridpest sangat yakin dengan Sistem Pengumpanan Anai-anainya sehingga mewujudkan 200% Bebas Risiko Jaminan Pulangan Wang. Jika Sistem Pengumpanan Anai-anainya tidak berfungsi dalam masa 150 hari daripada hari pertama dilaporkan oleh Ridpest bahawa anai-anai telah mula memakan umpan, anda boleh mendapatkan:

  • Bayaran balik kesemuanya.

Anda akan menerima setiap sen yang telah anda laburkan kepada Ridpest

 

  • Pilihan bagi rawatan anai-anai.

Ridpest akan membayar kos yang telah anda keluarkan bagi mendapatkan rawatan daripada syarikat kawalan      makhluk perosak yang lain atau anda boleh memilih untuk meneruskan perkhidmatan dengan kami bagi merawat    masalah anai-anai tersebut.

Bagi Makhluk Perosak Umum.

Ridpest akan meneruskan rawatan sehingga pihak anda berpuas hati atau kami akan kredit kos perkhidmatan yang terakhir atau apa-apa bayaran prabayar.

 

Lihat terma dan syarat